Sepetang yang indah :D

Selamat hari raya dey. sori baru sekarang aku nak cakap and sorry lagik sebab tak ada gambar sebab gambar tu semua ada dekat fon dia. dia pulak tukar pattern jenuh mak nak teka apekah dia punya pattern tido lagi bagus. Mwahahaha ;D

Sepetang yang indah <3 <3 <3 kau nak tahu?

haha takpayah tahu -_-

ok nak tahu jugak? em scroll mwehehe ;D

Last 2 weeks aku balik Jaybee. Seronok tengok tempat lama alangkah indahnya kalau aku masih stay sana lagi :) Tapi keadaan tak boleh jadi macam dulu. Well, people changes memory don't.

Well, guess what? ;D aku sempat singgah sekolah lama sebelum pergi merayau! haha sempat lagi tu temankan mkcik ambik sijil spm dia tu.
[panorama1.png]

Inilah dia :)

Banyak kenangan.Lebih2 lagi dekat bus stop tempat aku tunggu bas pacik yang selalu lambat, haaaaa kantin!! kat situ aku beriya beli aiskrim kon pastu dah beriya sangat terjatuh pulak dalam longkang em rasa macam nak menangis hahah puih :p Surauuuuuu! tempat solat tempat baca yasin blablabla aku rinduu :'D

Kaabah! eh tak replika kaabah :)

Sebelum aku masuk surau aku slalu tengok replika kaabah ni dekat luar. Cantik, siapalah yang buat kan hihi ;D

By the way, bagi aku sekolah ni best. At the same time aku rasa zaman form 1 aku ni zaman "kegelapan" yang teramat gelap. Sebab dulu masa aku masuk pindah sana ramai orang taksuka aku tapi takpelah bagi aku "biarlah ape orang fikir" .  And best kawan ;D aku ada sorang je kawan sebab dulu aku ni memang tak friendly,bagi aku dia ni special. cuba kau bayangkanlah kan punyelah ramai taksuke benci dengki dengan kau tetibe ada sorang makhluk Allah ni nak kawan dengan kau? haha discover punye discover dia ni rupanya pernah duduk satu taman dengan aku dekat PERMAS JAYA JB ;D satu sekolah rendah! haha time tu rasa macam nak nangis *hahahaha over gilak!*  alhmdulillah :)

Time aku datang sini 2 minggu lepas aku bayangkan apa yang aku pernah buat dekat situ :) rindu sesangat baju sukan pun aku simpan. Oh yaa dulu aku rumah Ungu! dah lah masuk perbarisan dulu, almaklumlah sy rajin :p 

Tapi like seriously, zaman aku form 1 dekat sana aku macam dapat gangguan "emosi" faham tak? Dahlah aku duduk berjauhan dengan mak ayh aku, masuk sekolah lagi tensi sebab ramai taksuka aku sindir aku la ape lah maybe sebab aku ni budak baru  tapi alhmdulillah i've got one friend that always be my shoulder, dulu sampai aku menangis dialah yang selalu ada. and yes dulu masa aku form 1 aku ni macam INNOCENT GILAA, still bebudak lagi cenggeng bla bla bla tapi thanks kawan sebab kau muncul time aku sedih & happy :D

Ingat tak dekat cikgu MATH yang malukan kita berdua dekat kelas tu? ingat lagi tak ayat ni? "SEBAB DIALAH AWAK JADI MALAS, SEBAB DIALAH AWAK BERUBAH." seriously time tu aku nangis sebab sanggup cikgu tu malukan kita tapi kau tak pernah benci aku ;D Lastly kita buktikan dekat result akhir tahun :) TERDIAM cikgu tu tengok result kita :)



haaaa okbye sampai disitu jelah throwbacknyaa haha.  Memories will last forever gituloh
:)

---------------------------------------------------------------------------

Ok lepas pergi sekolah lama merayap la dengan mak su. Pergi Cs jb. Niat nak tengok wayang tapi semua dah full. Niat lagi nak shopping tapi barang mahal gila wa cakap luu ts murah lagi. haha :b atlast lepak dekat popular & mph beli baca buku geek la katekau! haha. and masuk taman token. Hmm not bad!

Pastu esoknya beraya dekat Pontian! Thanks for made my day! Love you much!