Can i say something?

Nothing. Nothing. Just

NOTHING

Takda apa yang best harini but, akhirnya terpikir gak apa yang best untuk ditaip. mwehehe
1st, i've think something crazy. Like ya crazy thing.
Tak payah ambil SPM? Ermm lil bit dissapointed sebab tak dapat masuk Kolej yang lepas-lepas but now, peluang dah ada depan mata. I think im not into geography. Aku tak minat,tapi boleh lah catch up 60/100. Kolej ni tawarkan sijil kemahiran malaysia,means no SPM. I take engineering course but ada ckgu tnya "awak dari kelas mana?" i jawab "kelas geo" haha and she said "awak pandai,awak boleh dapat kerja yang lagi professional dari ini" emm tapi saya tak minat aa ticer. I don't know.. By the way, tempat ni under Mara sponsor, whoaaa for me its good + free cz papa punya salary under rm3k. 

Maybe i need to think deeply bout this.

Bukan nak lari dari  someone. But, i need to try this. Hidup ni kdg2 kita kena ambil risiko sikit. Tempat ni dekat Semenyih. Jalan Rinching. Insyaallah, pikir2 dulu paraaa then baru buat keputusan

:)